10 sfaturi amuzante pentru a-ti inrautati existenta

Fumator de sticksuri1. Cheltuieste mult si mai ales pe nimicuri. Banii economisiti reprezinta o inepuizabila sursa de stres. De ce sa-ti faci rau singur ?

2. La cumparaturi nu citi niciodata eticheta : la ce-ti trebuie sa stii de E-uri, amidon modificat si alte alea. Ce nu stii nu-ti face rau. Data de expirare ? Ce-i aia ? Bunica n-a auzit niciodata de asa ceva.

3. Nu face sport niciodata. E o risipa inutila de energie. In plus, vine iarna si caldura e scumpa, ai nevoie de calorii, de ce sa le arunci pe geam ? Tonifiere ? Suna dubios.

4. Fii arogant cu toti. Asa ii vei obliga si pe ceilalti sa fie aroganti cu tine. Ii ajuti sa se caleasca, doar e o lume dura.

5. Injura cat de mult si de urat si fa scandal maxim. Asa le faci bine celor din jur, ca ii scoti din amorteala. Altfel s-ar plictisi.

6. Fumeaza cat de mult si de des poti. Profiturile totale pentru cele mai mari 6 companii din industria tutunului sunt in prezent de numai 35 de miliarde de dolari, adica 1100 de dolari pe secunda. E criza si la ei, trebuie sa-i ajutam.

7. Arunca gunoaie pe strada. Flori nu mai sunt, in curand se usuca si iarba. Sa fie macar ambalaje pe jos, ca e prea monoton peisajul. Ai insa grija sa te vada si copilul – de ce sa invete de la straini ?

8. Afla cum poti sa-ti strici sanatatea si pune imediat in practica. Intotdeauna e bine sa iti testezi limitele.

9. Bea de necaz ca nu mai stii ce sa scrii la 10.

Acest articol a fost publicat în Social. Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la 10 sfaturi amuzante pentru a-ti inrautati existenta

  1. Lulu spune:

    Genial! Asta m-a facut sa rad. Mersi :))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>