Despre mine

Eu vreau sa schimb lumea este proiect care isi propune sa schimbe un pic atitudinea romanilor fata de viata de zi cu zi. Am pornit de la ideea ca noi, romanii, nu suntem mai prejos ca alte popoare in ceea ce priveste inteligenta, resursele naturale, istoria sau cultura. Ceea ce ne diferentiaza pe noi de alte state cu un nivel de trai net superior este atitudinea.

Sunt convinsa ca majoritatea romanilor au un set de valori pozitive bine pus la punct. Dar din pacate vorbim de o majoritate tacuta, care de multe ori se pleaca in fata unei minoritati galagioase care dicteaza legea strazii. Cum putem schimba aceasta realitate ? Eu propun tehnica pasilor marunti : cateva idei mici si simple, care nu ne costa nici timp, nici bani.

Cine sunt eu?

Ma numesc Mariana si am 32 de ani. Am terminat Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii, cu specializarea Relatii Publice si Publicitate. Din 2003 lucrez in telecomunicatii.

Imi place sa scriu, sa fac fotografii si sa ma plimb cu bicicleta. A, trebuie sa adaug si dansurile latino si croitoria.

 

 

E-mail : info@euvreausaschimblumea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>