Scrisoare de divort

Draga mea Minciuna,

Imi pare rau, dar va trebui sa ne despartim. Cred ca te asteptai sa primesti aceasta veste, mai ales ca relatia noastra s-a racit de foarte mult timp.

M-am indragostit de tine cand eram un copilas nestiutor si te-am crezut cand mi-ai promis luna de pe cer. Gandeam atunci pe termen scurt. Ma interesa sa castig doar in acel moment, iar viitorul era ceva abstract si neinteresant. Insa de fiecare data ma dezamageai, mereu te arata lumea cu degetul cand te vedea. Si imi era atat de rusine cand se intampla asta!

Apoi am crescut si mi-am dat seama ca esti tare egoista, ca lovesti in stanga si in dreapta, fara sa te intereseze deloc soarta celor din jur. Cand ai inceput sa lovesti si in mine, am realizat ca nu te mai iubesc, dar n-am avut curaj sa iti spun de tot adio… Cu fiecare an care trecea, ma indepartam din ce in ce mai mult de tine si petreceam tot mai mult timp cu Adevarul.

De curand mi-am dat seama ca esti si o hoata. Imi furi cu nerusinare increderea nu numai in cel cu care esti prietena, ci si in oameni, in general. Mai rau chiar, imi furi increderea in mine de fiecare data cand te privesc in fata!

Dar de astazi s-a terminat. Sunt sigura ca nu imi va fi dor de tine. Totusi, vreau sa ne despartim amiabil. Te voi mai suna cateodata, atunci cand ma va intreba fiul meu despre Mos Craciun sau despre Zana Maseluta.

Acest articol a fost publicat în Social. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>