Ti s-a intamplat vreodata sa te gandesti la viitor si sa te simti pierdut?

Cu totii avem momente in care suntem un pic dezorientati. Asta nu inseamna ca nu avem suficienta valoare sau incredere in noi. Inseamna doar ca atunci avem nevoie de sprijinul cuiva sa ne regasim drumul. E bine sa nu ne ascundem si sa apelam la cei de langa noi, chiar daca asa parem mai vulnerabili.

E ca si cum te-ai pierde in munti fara busola si iti iese in cale cineva, dar ti-e rusine sa intrebi ceva. Ca asta inseamna ca esti slab. Si ? Mai bine risti sa te-ntalnesti cu ursul ? La naiba, deschide gura si intreaba. Du-te la mama, la tata, la sot/soatza sau la cine crezi tu ca te cunoaste mai bine si intreaba : «Vreau sa fac cutare lucru, cum sa procedez ?». Sau: «Habar nu am ce sa fac. Nu stiu nici macar ce-mi place. Ce fac ?» Uneori, cei din jur sunt mai obiectivi si ne vad mai bine punctele tari si punctele slabe.

Da, stiu. O sa zici ca tocmai te-ai certat cu mama, sotului i-ai raspuns urat, iar pe fratele tau l-ai facut zevzec. Na ! Acum pe cine mai intrebi ? Iti raspund eu : tot pe ei. O simpla cearta nu poate distruge o dragoste de-o viata. Nu e nevoie sa-ti pui cenusa in cap. Nu e nici macar nevoie sa spui ceva. E suficient sa-l strangi in brate pe cel drag, sa-l privesti in ochi si sa-i spui : « Am nevoie de tine ». Si, pe nesimtite, va veni si solutia problemei tale. Simplu, nu ?

Acest articol a fost publicat în Social. Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Ti s-a intamplat vreodata sa te gandesti la viitor si sa te simti pierdut?

  1. Lulu spune:

    Super articolul! Intr-adevar, cu totii avem momente in care ne simtim pierduti, si cel mai important lucru in acele momente e sa avem pe cineva drag care sa ne incurajeze si sa ne alunge nesiguranta. Prietenii, familia sunt comoara cea mai de pret. xoxo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>